Mi smo…Pet friendly!

Putovanja ili odmore s kućnim ljubimcem, bez obzira koje je godišnje doba, treba unaprijed planirati.

Pet friendly smještaj postaje sve popularniji, a kućni ljubimci sve češći gosti. Mi smo od samog početka odlučili vrata svog objekta otvoriti upravo i za naše najdraže četveronožne prijatelje. Zašto? Pa, zbog našeg Jacka! Jer, ne kaže se uzalud: tko ne voli životinje, ne voli ni ljude. Jack je naš “gazda”, naša maskota, naša maza, i naš ambasador. Goste dočekuje lajanjem naravno, jer ipak je on tu domaćin. Ali, nakon početnog alarma, veselo zamaše svojim repom i otprati goste bilo do njihovih soba ili do njihovog stola. I, ukrade im srce te izmami osmjeh na lice. 

Odabir pet friendly smještaja ili destinacija najvažniji je dio cijele organizacije. Jer, najlakše je spakirati se.

Kod nas, vaš pas će boraviti zajedno s vama u sobi, a mi kao osoblje pobrinuti ćemo se da mu bude ugodno. Zbog naše lokacije na osami i uz netaknutu prirodu, imate mogućnost svog psa izvesti na duge šetnje uz rijeku Mirnu, kroz šume, preko livada i brežuljaka…a možete i do mora. Naime, u nedalekom Novigradu, postoji i bar za pse na plaži, gdje i vi i vaš pas možete uživati i u kupanju, ali i ispijanju vašeg omiljenog pića.

Otići na put bez svog prijatelja, nama je nezamislivo. I upravo zato volimo kad kod nas odsjednu i četveronožna njuškala.

Cijeli tim Ponte Portona izrazito je vezan uz životinje, posebno pse. Nama bi najteže bilo rastati se od svog njuška frenda zbog odlaska na put ili na odmor. Vaši ljubimci su nam važni, jer su i vama važni. Kod nas s njima možete uživati u potpunosti, bilo u sobi, na terasi, lounge dijelu našeg objekta…a mi ćemo uživati u njihovom i vašem društvu. Doduše, naš Jack više uživa u društvu psećih prijateljica nego prijatelja, ali kod nas su svi dobrodošli.

Istraživanja su pokazala da su nam kućni ljubimci korisni za zdravlje, a mi želimo da odmor kod nas bude koristan svima.

Klima u ovom kraju dozvoljava vam da i zimi sa svojim psom uživate u šetnjama, proljeće da iskoristite tople zrake sunca i usput uberete šparoge, ljeti možete skoknuti na osvježenje do mora, a u jesen uživati u šarenilu boja i gljivama. Doživite odmor, mirnoću, prirodu, Istru…i vi i vaše njuškice. Okusite lokalne namirnice, domaću kuhinju, vina…u društvu svojih ljubimaca. Provedite s njima nezaboravne trenutke kod nas. Čekamo vas širom raširenih ruku.

Comments are closed.