Restoran & bar

RESTORAN & BAR

Guštajte u okusima Istre na terasi ili kraj kamina!

Dobar dan započinje dobrim doručkom!

U našem restoranu poslužujemo bogat i ukusan doručak prožet mirisima bakine kuhinje. Na stolu su topli kruh, domaća jaja, marmelade iz srca Istre, suhomesnati proizvodi, sirevi, pahuljice, a po želji vam možemo pripremiti omlet, kajganu, slatke ili slane vafle. Uz klasičan istarski, nudimo i kreativan i svjež vegetarijanski meni s okusima za svačije nepce. Atmosfera je topla, prijateljska i opuštena jer mi u Istri zapravo ne znamo drugačije. Bife doručak od 08:00 do 10:00 u restoranu

Ručak i večera u znaku zelene Istre

Želite li upoznati dušu Istrijana, krenite od njihovih proizvoda pripremljenih s pažnjom i ljubavlju kakvi se rijetko susreću. Kušajte domaći sir, kobasice i pršut. Zagrijte dušu tanjurom istarske maneštre s bobićima. Isprobajte tradicionalne tjestenine s tipičnim umacima od tartufa, mesa ili šparoga. Za glavno jelo preporučujemo vam domaći ombolo i kobasice ili biftek po vašem guštu. I šećer na kraju – kolač ili torta dana.

Na terasi ili kraj kamina? Družimo se i u baru.

Bilo da se želite počastiti jutarnjom kavom na terasi s pogledom na zelenilo, svratiti na zasluženu okrepu nakon uzbudljive ture biciklom ili uživati u čaši vrhunskog vina uz kamin – naš je bar najbolja stanica kraj rijeke Mirne!

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO